Navštíveno 1504x

kamarad prodava, myslim ze byl schopen jit s cenou o neco nize
[ Link ]

30.03.2012, 16:44 |
Luboš1 | Upraveno: 2012-03-30 16:45:28
pri rychlem jednani sleva na 25tis

30.03.2012, 16:45 |
Midnite | Upraveno: 2012-03-30 16:45:54
Vypadá pěkně, ale už má celkem dost nalítáno, tak by se hodilo vypsat nějaký servis. A jinak jděte někam s inzerátama na motorky :D Zatím na ni nemám :D
edit: tak ta cena je hodně dobrá, ikdyž do toho budeš muset vrazit aspoň 10tis na servis....... sakráááááááááááá :D

30.03.2012, 16:48 |
Jozzo hezký stav tachometru,ale počítám,že těch 30 tisíc je tam už podruhé...

30.03.2012, 21:00 |
Cenda tachometr by mě u motorky absolutně nezajímal...
asi tak....koho by zajimalo vice info piste sem a ja to dam dal!
já bych mu za to dal clio :D
a já bych před obchody, v kterých se pohybuje tenhle týpek, varoval...velmi negativní zkušenost z jiného kšeftu v bazaru
Luke! nekolikrat jsem ti psal o cislo uctu, zadna odpoved kdyz jsem ti psal ze me blbnul mail tak ty nic, snazil jsem se te nejak uhnat a taky nic....takze byl bych rad kdyby jsi mi c.u.poslala bylo vse ok, nerad mam nejake neresti u ostatnich lidi a take si nerad delam problemy!

31.03.2012, 06:32 |
Jozzo Cenda: když majitel lže o stavu najetých kilometrů ,tak těžko věřit další servis pokud nemá faktury ... uvažuj ;)

31.03.2012, 08:34 |
Luke_288 | Upraveno: 2012-03-31 08:37:07
Neřesti? Nejdřív si zjisti co to slovo znamená.
[ Link ] OK, poslu ti znova ten email co mas asi 2 mesice na kterej jsi mi i odpovidal a ted tvrdis, ze ho nemas, prtz se ti zhroutil seznam.
Btw muzes mi rict jak jsi se me snazil uhnat vyjma jedny vety ve vzkazech na kterou jsem myslim i reagoval? V mejlu nemam vubec nic!

31.03.2012, 11:12 |
Cenda jozo, na japonských motorkách jezdim už 14 let, celkem 9 motorek (mám jich víc současně), a za tu dobu jsem byl v ofi servisu 2x, když jsem potřeboval diagnostiku. Vše si dělám sám, nebo kamarád, žádné faktury a motorky vždy byly v dobrém stavu. Neznám prakticky nikoho, kdo by s motorkou jezdil do oficielních sevisů a schovával si faktury.
Když kupuju, tak koukám na stav a stáří motorky, tachometr mě fakt nezajímá. A ani ho při prodeji nestáčim. O stavu motorky totiž absolutně nic nevypoví - můžeš mít s 10t km vylítanou mašinu, která jezdila okruhy a vypadá jak nová, nebo 60t strejdou, co na tom cestoval a staral se o ní jak o mimino. Motorka není auto.
já teda se svojí kawou jezdím do ofiko servisu a schovávám si faktury...

31.03.2012, 11:49 |
Jozzo Cenda: to že ty nestáčíš tachometr ,neznamená že to nedělá nikdo. A když mi někdo nabízí motorku s očividně nesedícími kilometry bez vysvětlení, beru to jako podvod.
To že si lidi spravují motorky sami a umí to,tak to je v pořádku. Ale věř pak cizímu člověku že to a tamto udělal dobře a neojebal to.

31.03.2012, 17:43 |
Cenda Jozzo> pak si kupuj jen funglofky. Km na tachometru u motorky ti stejně absolutně nic neřeknou o jejím stavu. Ani se nedivim, že se potom stáčí, protože jak má namotáno přes 40t, je neprodejná. Přitom to nic není a vůbec na tom nezáleží.